HS Snuffel | Snuffeldag 2016
18384
post-template-default,single,single-post,postid-18384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Snuffeldag 2016

1 mei Snuffeldag!

1 mei is het snuffeldag = opendeurdag van de hondenschool. Vanaf 10.00 uur tot ’s avonds 17.00 uur gaan er kleine wedstrijdjes plaatsvinden vanaf de puppy klas tot in de hogere klassen (wedstrijdklassen en recreanten). In de lagere klassen (tot en met C-klas) zijn dit een soort van overgangen. Slagen de mensen voor deze test dan gaan ze ook automatisch naar de volgende klas. Bij debutanten, recreanten, programma 1 en 2, veteranen zijn het onderlinge wedstrijdjes in de eigen klas. Je kunt je deelname uur binnenkort terugvinden op een lijst in de kantine. Voor iedereen fijn om naar elkaars wedstrijdjes te kijken. Er ontstaat op deze dag een leuke sfeer tussen leden.
De hele dag door lekkere frietjes te verkrijgen bij de frietbakker Luc.
Er is die dag ook en tombola die ’s avonds wordt uitgereikt met een heel aantal leuke prijzen.

Geen reactie's

Geef een reactie