Heropstart hondenschool snuffel

Corona richtlijnen

Beste lid,

 

Hopelijk hebben jullie allemaal, ondanks de beperkingen mbt Covid-19 met volle teugen genoten van jullie hondenschoolvakantie?

Morgen starten we na 3 weken in vakantiemodus de lessen terug op en dienen we ons nog steeds te houden aan de voorgeschreven maatregelen en vooral aan de nieuwe verstrengde maatregelen die gelden in de Provincie Antwerpen.

 

1. registratieplicht:

We moeten weten wie er aanwezig is, zowel op het terrein als er rond. Er wordt een lijst opgemaakt per trainingsdag met lidnummer/naam van alle betrokkenen die ons terrein betreden zij het als toeschouwers of geleider. Deze lijst wordt 14 dagen bijgehouden en bij vaststelling van een besmetting zullen we deze spontaan overmaken aan bevoegde autoriteiten.
dwz dat u bij aankomst uw lidnummer (voor leden) of naam (niet-leden, publiek) moet doorgeven. Er zal iemand aan de toegangspoort staan om deze gegevens te noteren. Zorg er dus voor dat u uw lidkaart bij hebt.

 

2. rokersverbod

Rokersverbod op heel onze locatie: deze regel gelde voor onze jaarlijkse vakantie ook. Doch zagen we dat niet iedereen deze regels even goed opvolgde. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk samenscholingen te vermijden.

 

3. kantine

De kantine is gesloten, (vergroot) terras is open. U kan dus nog steeds een drankje BUITEN nuttigen op onze hondenschool. Per tafel mogen maar 4 personen zitten. We vragen uitdrukkelijk om niet met tafels of stoelen te schuiven. Laat het meubilair staan, zo blijven we in regel met alle opgelegde maatregelen. Er zal kantinepersoneel buiten aanwezig zijn waaraan u de bestelling kan doorgeven. Het frietkot dient als doorgeefluik van drank. Maar nogmaals, ‘zelfbediening’ is verboden. De toegang tot de kantine is enkel voor toiletbezoek.

 

4. Mondmasker

Mondmasker altijd verplicht op de hondenschool, behalve wanneer men zit en iets drinkt.
Dus ook verplicht op het trainingsveld!

Toch willen we er jullie op wijzen dat het niet dragen van een mondmasker op openbare plaatsen kan leiden tot individuele boetes die kunnen oplopen tot € 250,00/overtreding.

 

5. oude maatregelen die blijven gelden:

– 1.5m afstand behouden ten opzichte van iedereen op de hondenschool
– instructeurs dragen handschoenen
– geleiders nemen geen toestellen vast
– handen desinfecteren voor en na de training
– max. 10 geleiders per instructeur (niet per klas)
– u ontsmet zelf het toilet na gebruik!
– de trainingsuren blijven dezelfde als voor onze jaarlijkse vakantie (zie hieronder)
– Nederlandse leden zijn welkom. Maar blijf de recente ontwikkelingen in zake reizen naar België opvolgen. Bovendien moeten jullie zich op onze locatie houden aan Belgische richtlijnen, en de verstrengde richtlijnen van de Antwerpse provincie.

 

Dat het opvolgen van deze regels en het dragen van een mondmasker verre van een cadeau is begrijpen we ten volle doch ondanks het ongemak ervan wil ik jullie vriendelijk verzoeken gevolg te geven aan de voorgeschreven regelgeving teneinde onnodige boetes te vermijden en er op die manier tevens voor te zorgen dat we zo snel als mogelijk verlost zijn van deze pandemie die ondertussen iedereen parten speelt.

 

Tot zover!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Hondenschool Snuffel

Download hier de uitgebreide richtlijnen: